Over ons

Dékro Horeca Totaal B.V. te Ravenstein is de totaalleverancier voor het midden- en klein horeca segment. Wij leveren food- en non-food producten met geconditioneerde vrachtauto’s aan cafetaria, café, eetcafé, hotel-restaurant, recreatiecentra, catering, sport- en bedrijfskantine, bakkerij, slagerij, benzinekanaal en de institutionele markt.

100% Tevreden
Wij willen dat onze klanten voor 100% tevreden zijn! Niet alleen over onze producten, maar zeker ook over onze service! Wij luisteren naar onze klanten en denken met hen mee. Onze flexibiliteit maakt het mogelijk om overal een oplossing voor te vinden.

Facturen en besparen
Facturen ontvangt u wekelijks of indien u wenst per levering. Als extra service worden de inkopen per groep op de factuur weergegeven, zoals inkopen van olie en vetten, dranken, snacks, etc. Op deze manier bespaart u flink op uw boekhoudkosten. Facturen kunt u ook per mail ontvangen.

Verder kunnen wij u ook voorzien van duidelijke inkoopstatistieken, zodat u te allen tijden inzicht heeft op de gedane inkopen.

Kwaliteit
De beste kwaliteitprijsverhouding, daar draait het om in ons bedrijf!

Wij maken deel uit van de landelijke STER in- en verkooporganisatie met ons huismerk SUBLIEM.

Alle producten van SUBLIEM worden uitsluitend geproduceerd door geselecteerde fabrikanten die werken volgens de ISO en HACCP normen. SUBLIEM producten voldoen hiermee aan de hoogste kwaliteitseisen. Het complete pakket wordt landelijk ondersteund en tegen concurrerende prijzen aangeboden. Verder mag u meerdere keren per jaar onze actiefolder verwachten met scherpe aanbiedingen en actuele marktinformatie.

Echte service
Voor onze afnemers die beperkt zijn in hun opslagruimte bieden wij zelfs de mogelijkheid uw grotere inkopen (bijvoorbeeld met actie - aanbieding) voor u op voorraad te houden tegen een geringe vergoeding van € 0,20 per doos. U kunt naar gelang uw behoefte afnemen. Op elke levering ziet u telkens wat uw voorraadpositie per product is. Op deze manier kunt u zeer veel besparen op uw inkoopkosten!

Door onze platte organisatie en persoonlijke service kunnen wij als geen ander inspelen op specifieke wensen van onze klanten en veranderende marktsituaties. Met onze vakkennis voorzien wij u graag van advies!

Dékro Horeca Totaal B.V. de ideale partner voor de totale out-of-home markt.

R. v.d. Wolk

Directeur

Tevens zijn wij erkend leerbedrijf Transport & Logistiek

Klik hier voor de erkenning