Sportbrood

NIEUW IN ASSORTIMENT

Houben Sport Worstenbrood, dat is snacken en herstellen na het sporten!

Binnenkort nieuw in het assortiment bij Dekro, Sport Worstenbrood van Houben Worstenbrood. Houben Worstenbrood heeft in samenwerking met sportcentrum Papendal Sport Worstenbrood ontwikkeld. Dit broodje bevat 20 gram eiwit en is dus ideaal om te herstellen na een intensieve sportprestatie. Om deze reden is Sport Worstenbrood een ideale aanvulling voor uw sportkantine. Naast Sport Worstenbrood levert Houben Worstenbrood ook Traditioneel Worstenbrood en Vegetarisch Worstenbrood. 

Samen ontwikkeld met Sportcentrum Papendal, een bijzonder lekker en gezond Worstenbrood. Dit Worstenbrood is gemaakt met een vulling op basis van perfect gekruide kip met volkoren brooddeeg. Hierdoor bevat het de juiste balans tussen vet, eiwit (spierherstel) en koolhydraten. Daarnaast is hij ook gewoon heel erg lekker, altijd goed!

Over Houben Worstenbrood

Worstenbrood, da’s een ouderwets Brabantse en smakelijke traditie. Als ontbijt, tussendoor, als lunch, traktatie, bij de soep of zo uit het vuistje. Al generaties lang bakken wij bij Houben uitzonderlijk lekker worstenbrood naar recept van opa, die het worstenbrood in 1935 ontwikkelde.

Houben Worstenbrood- Altijd genieten!