NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: 6 SOORTEN ZARAFA WIJNEN Deze fantastische Zuid-Afrikaanse wijnen kosten slechts 3,95(excl) per stuk. Allen hebben ze een schroefdop. U heeft de keuze uit 6 soorten:

1) Zarafa Pinotage rode wijn: een zeer toegankelijke en rijke wijn. Ideale begeleider van vlees- en wildgerechten. Valt onder de rijke en intense wijnen. Fruitig en kruidig tegelijk. Een ideale wijn voor een breed publiek inzetbaar. Helder en robijnrood van kleur. Met een gemiddelde -tot-lange afdronk.
14.10% alc.

2) Zarafa Cabernet Sauvignon rode wijn: Eveneens een zeer toegankelijke rode wijn. Met een rijke rooksmaak en een elegante tanine. Met een fijne afdronk een ideale tafelwijn of als begeleider van kaas en mediterraanse gerechten.
 13.75% alcohol

3) Zarafa Sauvignon Blanc witte droge wijn. Een zeer fruitige en frisse witte wijn! Met een fijne zuurtegraad en exotische smaken. Een ideale begeleider bij lichte maaltijden. Maar ook als frisse tafelwijn op het terras of als aperitief zeer geschikt! Een allemansvriend van witte wijn liefhebbers!
12% alcohol

4) Zarafa Rosé: een zeer frisse en fruitige rosé. Met een vleugje banaan en wilde bessen. Ideaal voor dé zomer! Ongecompliceerd en zeer toegankelijk voor een ieder. Een rosé wijn dat zowel op het terras of bij een feest in de smaak zal vallen!
12,5 % alcohol

5) Zarafa Shiraz rode wijn: Een makkelijk doordrinkbare, ietwat droge rode wijn, vergelijkbaar met de Merlot. Met een smaaksensatie van witte peper, cassis en pruimen. Fruitig en kruidig tegelijk. Een lange afdronk. Een ideale wijn om te serveren aan tafel of tijdens een rustig feest.
14% vol

6) Zarafa Chardonnay witte wijn: Een delicate, ietwat zoete, witte wijn. Met aroma's van tropisch fruit een fruitig karakter. Met een ronde en frisse afdronk een perfecte tafelwijn. Ideaal om op het terras of tijdens een feest te serveren.
12% vol


Nieuwsbrief
Geef hier uw emailadres in
  Coca Cola  Douwe Egberts  Van Dijk Food  Unilever  Remia  Wessanen  Unipro  Gourmand  Lamb Weston  Kovu Koeltechniek  Henri  Diversey  Van Crombruggen  Royaan  Mars  Topking  Lutosa  Jus de Pommes  De Vries  Jong Food  Enkco  Heldens  Van Reusel  Theo Coertjens  Heinz Foodservice  Campina  Ad van Geloven  Van Oordt  Froster  Pastridor  Hoppe  Vergeer Holland  Depa  Delifrance  Millers    
Copyright © 2006-2010 IDYN. All Rights Reserved.